0
Košarka

FOTO: Twitter/Igor Rakočević

ZAKUCAVANJE ZA 45. ROĐENDAN: Igor Rakočević je i dalje u formi – godine su samo broj (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.23 u 18:39

I dalje je aktivan.

Legendarni srpski košarkaš Igor Rakočević, 45. rođendan proslavio je na poseban način. On je na svom Tviter profilu objavio snimak zakucavanja, koje je naišlo na oduševljenje javnosti.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je u penziji već 10 godina, a na snimku se vidi da je i dalje fizički aktivan i da je u zavidnoj formi.

Tokom svoje bogate karijere, najveći trag je ostavio u Španiji, gde je pored Tau Keramike (sada Baskonije), nastupao još za Valensiju i Real Madrid. Pored toga, Rakočević je nosio dres Budućnosti, Minesote, Montepaski Sijene i Efes Pilsena.

Sa nacionalnim timom, osvojio je 2 zlatne medalje – 2002. u Indijanapolisu na SP i na EP u Turskoj, godinu dana kasnije.

Rakočević sada uživa u košarkaškoj penziji, a vrlo često je gost na utakmicama Crvene zvezde. Nedavno je u intervjuu za Mozzart Sport istakao da su crveno-beli lako mogli da budu među 5-6 najboljim timova.

– Šteta je što Kampaco nije bio u prilici da ranije pomogne ekipi, jer bi sigurno bilo mnogo bolje. Ipak, Zvezda je imala odličnu rolu u Evroligi ove sezone. Tu je, recimo, i ona utakmica protiv Barselone gde je direktna sudijska greška odlučila da gosti kasnije pobede. Zvezda je vrlo, vrlo lako mogla da bude čak i među prvih pet-šest ekipa.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter