0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

MURINJO DONEO ODLUKU DA LI OSTAJE ROMI: Poznata sudbina Portugalskog stručnjaka!

Objavljeno: 29.03.23 u 15:55

Iskusni strateg ostaje.

Trener Rome Žoze Murinjo odlučio je da ostane na klupi tog kluba. On je u Rim stigao 2021. godine i u prvoj sezoni osvojio je Ligu Konferencija i tako doneo im prvi evropski trofej u svojoj istoriji. Portugalac ima bogate ponude Njukasla i PSŽa, ali je odlučio da ostane do kraja ugovora, koji mu ističe 2024. godine.

Rome ova godine igra dobro i u Seriji A se nalaze na petoj poziciji sa 47 bodova i vode borbu za plasman u Ligu šampiona, jer samo bod zaostaju Milanom koji je na četvrtoj poziciji, a tri od trećeplasiranog Intera i pet od Lacija koji je drugi, dok u Ligi evrope igraju protiv Fejnorda u četvrtfinalu.

Murinjo je odluku doneo pre reprezentativne pauze, i pre putovanja u London gde je bio sa svojom porodicom. On nije bio zainteresovan za ponudu Njukasla čiji je trener Edi Hau odlučio da napusti klub posle ove sezone.

U Romi se nadaju da bi ovaj ostanak Portugalca mogao da ubedi Dijbalu i Smolinga da produže svoju saradnju sa klubom iz prestonice Italije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter