0
Tenis

FOTO: YouTube/ screenshot

KARLOS ALKARAS O ĐOKOVIĆU: ’Njegov nivo, na primer u Australiji, bio je neverovatan, to je bilo zaista na visokom nivou!’

Objavljeno: 29.03.23 u 13:35

Španac imao reči hvale.

Karlos Aklaras krupnim koracima korača ka još jednom titulu, on se pobedom nad Tonijem Polom (6:4,6:4) plasirao u četvrtfinale na turniru u Majamiju i samo ga tri pobede dele da preuzme prvu poziciju na ATP listi.

On je pričao o Đokoviću i rekao da je igrao sa njim kada je bio na sto odsto, da je to bilo u Madridu prošle godine, da je igrao veoma dobro.

-Igrao sam sa Novakom kada je bio na sto odsto. Rekao bih da je u Madridu prošle godine igrao veoma, veoma dobro. Bilo je baš tesno. I saglasan sam sa njim. Kada je na sto odsto, onda je verovatno jedan od ili najbolji teniser na svetu. – započeo je Španac.

Nastavio je i rekoa da je to što je on postigao je sjajno.

-To što je on postigao je sjajno. Njegov nivo, na primer u Australiji, bio je neverovatan, to je bilo zaista na visokom nivou. Kao što sam rekao i ranije, želim da igram sa Novakom kada je na sto odsto i siguran sam da ću tada uživati. To je sve što mogu da kažem sada. – zaključio je Karlos Alkaras.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter