0
Fudbal

Head coach Barak Bakhar Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVO ŠTA JE LETOS GOVORIO BAHAR O DELIJAMA: Reči koje neće ostaviti ravnodušnim navijače Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.03.23 u 18:25

Bio je očaran!

Kao bomba je danas odjeknula vest koju su izraelski mediji pustili – Barak Bahar je na pragu da postane novi trener Crvene zvezde.

Ovu informaciju potkrepili su i fotografijama sa sastanka čelnika crveno-belih i izraelskog trenera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Naravno, navijači beogradskog kluba ne pamte ga po dobrom s obzirom da je letos u plej-ofu za Ligu šampiona izbacio Crvenu zvezdu sa svojim Makabijem iz Haife. Kasnije, u grupnoj fazi njegov tim se predstavio veoma dobro, iako je na kraju zauzeo poslednje mesto u konkurenciji Benfike, PSŽ-a i Juventusa.

U prvom meču slavio je Makabi sa 3:2, dok je u revanšu na Marakani bilo 2:2. Nakon tog meča Bahar je bio fasciniran atmosferom.

Još ne verujem u sve što se dogodilo. Bila je teška utakmica. Bilo je neizvesno, ali smo zaslužili da prođemo dalje. Nisam osetio atmosferu kao večeras nikada ranije, a igrali smo protiv timova kao što je Olimpijakos. – rekao je tada potencijalno novi šef struke Zvezde, Barak Bahar.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter