0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

ALTANTA STIGLA DO TRJUMFA NAD KLIVLENDOM U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI: Bogdanović dvocifren! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.23 u 13:05

Zanimljiva noć u NBA ligi.

Atlanta Hoks je u prošloj noći igrala protiv Klivlenda u jednoj zanimljivoj i dramatičnoj utakmici, gde su došli do pobede u zadnjim minuta utakmice rezultatom 120:118. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je odigrao dobar meč i bio dvocifren uz učinak od 12 poena, dve asistencije, dva skoka I jedne ukradene lopte.

Bogdanović je na terenu proveo 22 minuta, uz 50 odsto učinka iz igre. Kod Hoksa je briljirao Dejonte Marej sa 29 poena, a on je postigao i ključnu trojku u poslednjem minutu, kojom su se košarkaši Atlante odlepili na četiri poena razlike. Onijeka Okongvu je postigao 21 poen uz 9 skokova, dok je Trej Tang ubacio 16 poena uz 10 asistencija, a dabl-dabl imao je i Klint Kapela sa 12 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani kod Klivlenda je Donovan Mičel postigao sa 44 poena 5 skokova i 5 asistencija. Pratio ga je Darijus Garland sa 27 poena, a Ivan Mobli je postiago 20 poena uz 15 skokova.

Briljantna partija Mičela nije pomogla Kavalirsima, koji su držali priključak sve do samog kraja, kada su imali i priliku za pobedu, ali Mičel sa pola terena uz zvuk sirene ipak pogodio samo obruč, pa su navijači Atlante mogli da odahnu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter