0
Fudbal

FOTO: Screenshot

ŽESTOK OKRŠAJ BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE I SELEKTORA: „Koga sam trebao da predstavljam? Možda Srbiju?“ (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.23 u 10:30

Situacija je bila veoma napeta!

Fudbalska reprezentacija Švedske sinoć je ubedljivo savladala Azerbejdžan, 5:0. Tako su Skandinavci uspeli da se oporave od ubedljivog poraza od Belgije (3:0).

Nakon meča, selektor Jane Anderson bio je gost improvizovanog studija u kojem se našao i Bojan Đorđić, bivši igrač Crvene zvezde, koji je bio nezadovoljan što je igrač AZ Alkmara, Jesper Karslon, dobio samo osam minuta.

Direktno je upitao selektora zašto je to tako, a ovaj je odgovorio.

Imao je odlične igre pre povrede zbog koje je na jesen bio van terena čak pet meseci. Nakon što se vratio, jedva da je dao gol, ali lagano se vraća u formu. Dugo sam razgovarao s njim. Možemo da pričamo o selektiranju ekipe, možemo provesti celu je**nu noć pričajući o tome. – započeo je švedski selektor.

Zatim je u dahu nastavio sa opravdanjima.

Mislim da je on odličan fudbaler, ali ako će on da igra onda će Aleksander Ajzak ili Viktor Gikereš biti na klupi. Ko od njih da ne igra? Dozvoljeno mi je da izaberem 11 igrača. Ko da ne igra onda? Ako si ti menadžer onda budi tu umesto mene. – istakao je Anderson.

Rasprava je vrlo brzo prerasla u svađu, a Anderson je nastavio.

Ne mogu više da podnesem ta stalna prigovaranja. Lično to shvatam? Ma ne. Pa pričamo o igraču koji je ušao u igru i dao gol iz svoje druge šanse. Došao sam vam u studio, a vi tako dižete ruku na mene i pola sata samo nešto kukate i prigovarate. – rekao je Šveđanin.

Đorđić je rekao Andersonu da ne treba tako da razgovara jer predstavlja Švedsku i 10 miliona ljudi, ali odgovor je bio spreman.

Došao sam ovde da odgovaram na pitanja, a vas četvorica me samo napadate nešto, a pobedili smo 5:0. Eto, ti si baš bio igrač i trener na ovakvom nivou. Možda si trebao da predstavljaš nekog drugog! – ‘pecnuo’ je Anderson Đorđića.

SPORT FUDBAL CRVENA ZVEZDA VOJVODINA Bojan Djordjic 8.05.2004. foto: Pedja Milosavljevic

Bivši Zvezdin igrač na ovu konstataciju potpuno je ‘poludeo’.

Koga sam trebao da predstavljam? Koju drugu zemlju? Možda Srbiju? Šta uopšte pokušavate da kažete. Je li to implicirate? To je je*eno loš odgovor. Predstavljam ovu zemlju baš kao i vi. Užasno nizak udarac od selektora jedne reprezentacije. – kazao je Đorđić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter