0
Košarka

Jan Vesely during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VESELI RASPALIO MAŠTU GROBARA: „Da li bih voleo da se vratim? Želja uvek postoji!“

Objavljeno: 28.03.23 u 12:10

Ali ne obećava!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20 časova i 30 minuta u beogradskoj Areni dočekuju ekipu Barselone u 31. kolu Evrolige.

Bivši igrač crno-belih, a danas košarkaš Barse, Jan Veseli, pričao je za Sport Klub uoči ovog meča.

Ta atmosfera koju Grobari prave, to je neverovatno. Teško se igra protiv Partizana. Ta atmosfera, ako je čovek barem blizu toga da je tako strastven i emotivan i daje sve od sebe na terenu i onda ga povuče ta atmosfera… Lesora potpuno razumem. Ista je bila ta stast i ta energija kada sam ja igrao. Uživali smo kada dobijemo utakmice, a kada smo gubili atmosfera je bila ista. Ta ljubav prema klubu je neverovatna i oni to uvek pokazuju. – istakao je Čeh.

Kosarka, SUPER LIGA SRBIJE, sezona 2009/2010.Crvena Zvezda Vs. Partizan, PLAY-OFF, semifinals.Jan Vesely.Belgrade, 07.06.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ne obećava da će se vratiti u Partizan, ali želja svakako postoji.

Iskreno, ovo je prva godina Partizna u Evroligi. Sad opet, želja uvek postoji, kako će stvari da se dešavaju ne znam. Opet, šta može da se desi naredne dve godine, tri… Pitanje je i koliko ću još moći da igram. Da li bih voleo da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gde bih, naravno tu je i Fener gde sam proveo osam godina. Ali Partizan će uvek kod mene imati mesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovde da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće ali ne obećavam. – zaključio je Veseli.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter