3
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Printscreen

VELIKI PROTEST U HUMSKOJ: „Grobari“ se okupili da bi poslali jasnu poruku upravi kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.23 u 19:25

Nezadovoljstvo odavno vlada na tribini

Uoči večerašnje utakmice protiv Barselone u okviru meča Evrolige, navijači Partizana su stigli ispred stadiona u Humskoj ulici.

Razlog jeste protest protiv uprave FK Partizan koji se zove „apel za spas“ čime je iskazano veliko nezadovoljstvo rukovođenjem klubom.

VESTI O PARTIZANU:

Uprkos velikoj akciji na društvenim mrežama u cilju regrutiranja što većeg broja ljudi na protest je došlo tek oko 1000 navijača.

Ono što je zanimljivo jeste i to da trenutno u kancelarijama nema zaposlenih iz Partizana, jer je njihovo radno vreme do 16 časova, pa su čelnici klubova uveliko napustili Humsku. Ipak, to nije sprečilo navijače da se okupe, a čak i kod prošlog protesta protiv uprave, nikoga nije bilo u kancelarijama.

z0468juI7B8: Video unavailable. This video is not available\“ uploaddate=\“2023-03-27\“ thumbnailurl=\“https://i.ytimg.com/vi/z0468juI7B8/maxresdefault.jpg\“ contentUrl=\“z0468juI7B8\“ width=\“640\“ height=\“480\“]

1
0

3 Komentara

  1. Ne znam ni ja šta je više potrebno da rukovodstvo ode i dodju neki koji će u svakom slučaju biti bolji, ali čim saznam prvo ću vama da javim!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter