1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

(REAKCIJE NAVIJAČA) ‘OVO JE KOŠMARNA NOĆ ZA NAS’: Grobari razlog za poraz vide u umoru, nastavljaju sa velikom podrškom! (FOTO)

Objavljeno: 28.03.23 u 22:50

Barselona bolja od crno-belih sedmi put u nizu!

Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone u 31. kolu Evrolige! Izabranici Željka Obradovića nisu imali odgovor na snažan nalet gostujućeg sastava u drugom poluvremenu, a Dante Eksum uprkos fenomenalnoj igri nije uspeo da kao pobednik izađe iz duela sa raspoloženim triom Barselone Laprovitola-Mirotić-Veseli.

Katalonci su u srpskoj prestonici slavili sa sigurnih 80:89. Imala je Barselona čak 20 timskij asistencija više, a igrač utakmice je bez ikakve dileme Nikolo Laprovitola.

Navijači Partizana su razočarani igrom i rezultatom, ali razlog za negativan ishod navijaše pronalaze u umoru igrača zbog gustog ritma utakmica u dva takmičenja. Mnoštvo pristalica crno-belih je iznelo mišljenje putem društvenih mreža, a mi vam prenosimo neke od najzanimljivijih reakcija.

 

6
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter