0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

POBEDA PROTIV BARSE NIJE GARANT: Evo šta je potrebno da se desi da bi Partizan već sutra obezbedio TOP 8 Evrolige!

Objavljeno: 28.03.23 u 19:42

Ljudi iz Humske će morati da navijaju za Crvenu zvezdu

Utakmica protiv Barselone u beogradskoj „Štark areni“ bi mogla mnogo toga da odluči za košarkaše Partizana, a naravno ono o čemu se radi jeste plasman među osam najboljih.

Ipak, sam potencijalni trijumf crno-belih protiv katalonskog giganta neće biti dovoljan, već će morati da se poklope neki rezultati danas i sutra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prevashodno, neophodno je da Crvena zvezda dobije Valensiju u meču koji se sutra igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Poznato je da crno-beli nemaju pozitivan skor u meču sa Špancima, pa je zbog toga neophodno da ovi ostanu barem pobedu ispod na tabeli.

Moraće da pobedi i Monako protiv direktnog konkurenta za plasman u plej-of, ekipe Žalgirisa. Dobra stvar da je crno-beli imaju bolji skor u odnosu na Litvance, tako da bi u tom raspletu situacije stekli tri pobede razlike na tri runde do kraja, a to je nepremostiva matematička prepreka.

Željkovi košarkaši priželjkivaće pobedu i ekipe Anadolu Efesa koji se sastaje sa Olimpijom Milano. Zanimljivo je da ova dva tima imaju identičan skor pre početak ove runde (14-16), ali da Partizanu više odgovara trijumf Turaka, jer sa njima imaju bolji skor, a sa Italijanima nemaju.

Za kraj, biće potrebno i najveće iznenađenje, a to je da Alba iz Berlina savlada Baskoniju na gostovanju. U tom slučaju, crno-beli će takođe imati tri pobede više od španske ekipe, uz bolji međusobni skor, što će značiti da ni oni neće moći da ih preteknu na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter