0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSIJA IZNENADILO PITANJE O KOSTIĆU: „Ako mu je toliko stalo, nikakav problem!“

Objavljeno: 28.03.23 u 09:16

Nije to očekivao!

Fudbalska reprezentacija Srbije sinoć je slavila u Podgorici protiv selekcije Crne Gore, 2:0, a golove je postigao Dušan Vlahović.

Na ovom meču zbog, zvanično, povrede tetive nije nastupio drugi fudbaler Juventusa u redovima Orlova, Filip Kostić. Međutim, na konferenciji za medije Kostić se na potpuno drugi način našao u centru pažnje.

during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Naime, novinari su pitali selektora Stojkovića da li je Kostić odbio da igra jer nije dobio kapitensku traku protiv Litvanije prilikom izlaska Dušana Tadića.

Piksi je evidentno bio iznenađen ovim pitanjem.

Prvi put to čujem stvarno, pričaću sa nim kad bude došao da mi objasni, ako je istina. Ali to je potpuno nebitno, nemojte praviti od tih stvari… Kapiten izlazi ili desi se, Tadić, Mitrović… Taj prvi koji je najbliži uzima traku. Bar meni to ne znači ništa. Ali dobro, daćemo Kostiću, ako mu je toliko stalo. Nikakav problem. Vrlo rado. – rekao je Stojković.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter