0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

NOVO DUPLO KOLO, NOVO DUPLA PRILIKA – VEČITI DOČEKUJU ŠPANSKE VELIKANE!

Objavljeno: 28.03.23 u 14:43

Zvezda želi da uhvati poslednji voz, dok Crno-beli imaju priliku da se osiguraju među top 8

Večeras je na programu 31. kolo Evrolige u kojem beogradski večiti rivali imaju priliku da naprave još jedan veliki korak ka plasmanu u top 8, a u goste dolaze dve španske ekipe, koje važe za izuzetno nezgodne protivnike. Najpre će košarkaši Partizana ugostiti Barselonu večeras od 20.30 časova u jednom od derbija ovog kola, dok će Crvena zvezda dočekati Valensiju sutra od 19 časova.

Crno-beli se nalaze u velikom naletu forme, na poslednjih 5 utakmica u Evropi ostvarili su 4 trijumfa, od čega su poslednja dva protiv EfesaOlimpijakosa, pa se sada nalaze na sjajnom 6. mestu na tabeli sa skorom 17-13. Sa druge strane, Barsa se sa dve pobede u poslednja dva kola oporavila od poraza u prethodnom duplom kolu, što je Kataloncima donelo 3. mesto na tabeli, uz pobedu manje od Olimpijakosa i Reala.

Jedni od glavnih “krivaca” za sjajnu igru Partizana u proteklom periodu je sasvim sigurno trio koji čine Panter, Naneli i Lesor, pa je sa tim u vidu AdmiralBet spremio velikibroj specijala za sve svoje igrače i ljubitelje košarke. Naime, u ponudi možete igrati da će Lesor postići 15+ poena uz 8+ skokova po kvoti 5, što ovoj dabl-dabl mašini ne bi trebalo da predstavlja problem, dok se Egzumovih 15+ poena i 5+ asistencija procenjuje na kvotu 7. Naravno, tu je i standardna opklada da će Panter, Lesor i Ledej postići 50 i više poena, a kvota za to je 10.

Nešto je drugačija priča u crveno-belom taboru, gde će se žestoka borba voditi do poslednjeg kola regularnog dela Evrolige. Zvezda nakon 30 odigranih utakmica zauzima 13. mesto na tabeli, jedno iza Valensije, sa skorom 13-17. Crveno-beli su u prošlom kolu savladali Baskoniju, čime su ublažiliporaz od Barse koji je prethodio, ali se Zvezda već duževreme muči da pronađe formu i veže nekoliko pobeda. Dokle god postoji matematička šansa za plasman u top 8 postoji i nada, a trijumf nad Valensijom bi te šanse koliko toliko povećao.

Uzbudljivo će biti u sredu od 20.45 časova i u Madridu gde gostuje Fener na zatvaranju kola, a današnji program otvaraju Makabi i Virtus duelom od 18 časova. Kompletna evroligaška ponuda se nalazi na ovom linku, a ove s obzirom da je ovenedelje na programu duplo kolo AdmiralBet je spremio dupli freebet bonus na svaki uplaćeni tiket. Naime, svim AdmiralBet igračima koji odigraju poene za 5 ili više evroligaških igrača sleduje 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima registrovanim na AdmiralBet.rs. Nalog se može otvoriti u svega nekoliko klikova na ovom linkuili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje možete preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prvi depozit donosi dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i naplatite svoje poznavanje najbolje evropske košarke!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter