0
Fudbal

during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„LUKA TONI NIJE IGRAO ZA SRBIJU I NE ZNA ŠTA JE TO!“: Vlahović zadovoljan nakon pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.23 u 12:25

Heroj jučerašnje pobede!

Srbija je uspešno prošla kroz Podgoricu. Sinoć su Orlovi na stadionu pod Goricom bili bolji od Crne Gore – 2:0. Oba pogotka postigao je Dušan Vlahović.

Nakon meča istakao je da su očekivali težak meč, s obzirom da su Crnogorci tvrd protivnik.

Utakmica je bila teška kao što smo i očekivali i znali smo da je Crna Gora tvrd protivnik i da na svom terenu može da zada probleme. Veoma smo srećni što smo završili sa dve pobede i nadamo se da ćemo da nastavimo ovako. – započeo je Vlahović.

Dva gola će mu mnogo značiti s obzirom da je u poslednjem periodu bio u manjoj krizi. Da li je ovo naznaka početka serije golova i za Juventus?

Bilo bi mi drago, ušao sam u seriju, dao sam dva gola. Radiću jako da tako bude. – jasan je srpski napadač.

Nekadašnji italijanski fudbaler, Luka Toni, komentarisao je da je Vlahoviću lakše da postiže golove u dresu Srbije nego u Juventusu zato što je manji pritisak.

Nije on igrao za našu reprezentaciju i ne zna šta je to. Cela država čeka i raduje se. Nemam ja pritisak, samo da nastavim da radim. To je smo jedan period, nadam se da će golovi doći. – zaključio je Vlahović.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter