0
ATP

FOTO: Twitter/@RafaelNadal

IZ KNEŽEVINE POTVRDILI UČEŠĆE NADALA, ŠPANAC NEGIRA: „Ne znam odakle vam ta informacija, to nije istina“!

Objavljeno: 28.03.23 u 12:55

Bivši broj 1 i dalje nije siguran da li će nastupati u Monte Karlu

Španski teniser, Rafael Nadal, rekao je da informacije koje plasiraju mediji o njegovom sigurnom učešću na prvom masteru na šljaci u Monte Karlu, nisu istinite.

Rafa je za špansku „Marku“ rekao da i dalje nije fizički na nivou na kojem treba da bude ali nastavlja vredno da radi iz dana u dan.

Ne znam odakle se pojavila ta informacija. Da je istina, potvrdio bih, ali nažalost, ne mogu. Nastavljam sa radom po svom programu, ali istina je da još ne znam kada ću igrati. U fazi sam kada postepeno povećavam rad. Rekao bih vam kada bih znao kada ču igrati, to je istina. Dakle, ne mogu da potvrdim da ću igrati u Monte Karlu, jer idemo dan po dan, a ja više volim da kažem nešto kada mi sve bude poznato – izjavio je Nadal za tamošnje medije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Podsećamo, čelnici ovog turnira su pre nekoliko dana potvrdili dolazak Nadala i Novaka Đokovića. „Bik sa Majorke“ je ovaj masters osvajao čak 11 puta.

Monte Karlo je na programu od 8. do 16. aprila a titulu brani Grk, Stefanos Cicipas.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter