0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI PARTIZAN SAČUVATI LESORA? Evropski gigant ozbiljno namerio da dovede centra crno-belih!

Objavljeno: 28.03.23 u 20:35

Još uvek je sve na nivou glasina

Uprava Panatinaikosa naredne sezone ima ozbiljne namere da se vrati na veliku scenu evropske košarke, a za tako nešto će biti potrebna velika pojačanja.

Prvo od njih bi trebalo već da je obezbeđeno pošto se očekuje da na kraju sezone ugovor sa klubom potpiše iskusni španski stručnjak, Pablo Laso.

VESTI O PARTIZANU:

Ipak, prema saznanjima čuvenog grčkog „Sportala“ popularni „zeleni“ imaju ozbiljnu nameru da se sledeće sezone pojačaju na centarskoj liniji, a glavna meta je Matijas Lesor.

Po njihovim saznanjima, igrač i njegov agent ostvarili su prve kontakte sa klubom i blizu su sklapanja dogovora, što bi u dobroj meri Panatinaikos.

Na taj način, kada se na sve dodaju još i navodi iz Grčke koji ukazuju na činjenicu da Panatinaikos na radaru ima veliki broj kvalitetnih igrača, stiče se utisak da grčki velikan ima namere da se vrati na staze slave.

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, a nema sumnje da bi potencijalni ostanak Lesora u Partizanu bio prilično velika stvar i pojačanje pred narednu sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter