0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

FOTO UBOD: Miljenik Grobara istrčao na zagrevanje, srdačan doček za čuvenog centra!

Objavljeno: 28.03.23 u 20:11

Velika ljubav vlada na relaciji između reprezentativca Češke Republike i navijača Partizana!

U okviru 31. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu košarkaši Partizana u terminu od 20 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Barselone. Crno-beli nastavljaju bitku za plasman u TOP 8 protiv jednog od najboljih sasatava u Evropi, a pobeda bi gotovo dovela ekipu Željka Obradovića na korak od zacrtanog cilja.

FOTO: STARSPORT

Boje katalonskog kluba od prethodnog leta brani nekadašnji igrač i miljenik navijača srpskog tima, Jan Veseli. Posle 12 godina od nastupa u dresu Partizana reprezentativac Češke Republike po drugi put ima priliku da igra protiv voljenog kluba.

Iskusni centar je već uveliko istrčao na teren, kako bi odradio vežbe zagrevanja i pripremio se za jedan od derbija ove runde u košarkaškoj eliti.

Prisutni na tribinama su velikim aplauzom pozdravili Jana.

BONUS VIDEO:

z0468juI7B8: Video unavailable. This video is not available\“ uploaddate=\“2023-03-27\“ thumbnailurl=\“https://i.ytimg.com/vi/z0468juI7B8/maxresdefault.jpg\“ contentUrl=\“z0468juI7B8\“ width=\“640\“ height=\“480\“]

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter