1
Fudbal

Nenad Bjekovic, Branislav Nedimovic, Dragan Dzajic i Jovan Surbatovic group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

DŽAJIĆ ZADOVOLJAN: ‘Važna pobeda, ekipa je dobila na samopouzdanju!’

Objavljeno: 28.03.23 u 18:09

Njegov mandat počeo je uspešno.

Srbija je savladala Crnu Goru u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Uoči tog susreta, Dragan Džajić je sa svojom delegacijom bio gost u Podgorici.

‘Bilo je važno da pobedimo prve dve utakmice, ekipa je dobila dodatno samopuzdanje i puni optimizma čekamo jun i naredne obaveze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Svesni smo da nema opuštanja, voleo bih da igrači što pre zaborave Litavniju i Crnu Goru i da razmišljaju isključivo o duelu protiv Bugarske.’ – počeo je Džajić i potom dodao:

during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Prezadovoljan sam pre svega iz razloga što smo jednu tešku utakmicu rešili u svoju korist. Crna Gora je za mene veoma prijatno iznenađenje, odigrali su na visokom nivou i zato naša pobeda još više dobija na značaju. Naša ekipa ima mnogo igrača koji jednim potezom mogu da prelome utakmicu. Bili smo strpljivi i na kraju zasluženo došli do cilja.’ – zaključio je on.

during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Susret njega i Dejana Savićevića bio je izuzetno srdačan.

‘Dejo je bio veoma korektan, kao i uvek. Normalno je da posle poraza bude malo nervozan, to je sasvim prirodno. Ja ga razumem, temperamentan je i nije mu bilo lako. Ali je sve drugo bilo za svaku pohvalu. Druženje na zvaničnoj večeri, tokom utakmice, prišao je posle i čestitao nam na pobedi. Svaka mu čast’ – reči su novog predsednika FSS.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter