0
Košarka

Ognjen Jaramaz ABA Liga, Partizan - Buducnost Belgrade, Serbia on Ferbuary 9. 2020. 8.2.2020. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

DA LI JE OVO ZNAK DA SE VRAĆA U PARTIZAN?: Ognjen Jaramaz napravio veliku promenu!

Objavljeno: 28.03.23 u 15:10

Zanimljivo!

Ognjen Jaramaz, srpski košarkaš, ove sezone nastupa za ekipu Bajerna iz Minhena. Ipak, u 2023. godini nije imao preveliku minutažu, a trenutno je van terena zbog upale slepog creva.

U međuvremenu, Jaramaz je napravio veliku promenu. Naime, on je završio saradnju sa dosadašnjom menadžerskom agencijom, Beobasket i postao klijent Vasermana.

Na prvi pogled ništa previše značajno, ali može biti veoma bitno. U Bajernu dominiraju igrači koji su članovi Beobasket agencije – čak devetorica ih je u Minhenu. Napuštanje ove agencije moglo bi značiti vrlo lako i napuštanje Minhena.

Bivši košarkaš Partizana ponovo se dovodi u vezu sa crno-belima, a da li će od posla biti nešto, videćemo na leto. Podsećamo, za Parni valjak je nastupao od 2019. do 2021. godine.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter