2
Fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

VEOMA RUŽNA I TOKSIČNA PORUKA CRNOGORACA: „Naša đeca od 11 godina dočekuju Srbe, šta nije u redu sa društvom“! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.23 u 09:30

Zaista neprimerena poruka, puna mržnje i zavisti

Večeras od 20 časova i 45 minuta igraju Srbija i Crna gora meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati 2024. u Nemačkoj.

Naši fudbaleri su juče sleteli na aerdrom u Podgorici a tamo ih je dočekalo prijatno iznenađenje. Veliki broj mališana su sačekali „Orlove“ ispred glavne zgrade i tražili autogram, zagrljaj ili sliku.

 

 

Iako je ovo zaista lepo videti i osetiti, neki ljudi uvek pronađu način da okrenu na onu crnu stranu, mržnju.

Tako je jedan Crnogorac postavio na tviteru video dolaska naših igrača a ispod toga napisao – Pogledajte ovu tugu. Naša đeca od 11 godina dčekuju srpsku reprezentaciju… P. A. K. A. O. Šta nam se dešava sa društvom!

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

 

BONUS VIDEO

 

5
5

2 Komentara

  1. Pametna deca,znaju kome pripadaju a drustvo je u kanalu od kad ste se pojavili vi Montegrini,potomci Sekule Drljevica i sramote pravih crnogoraca srba.Njegos se u grobu prevrce od takvih kao sto ste vi ali srecom ste u manjini.

    0
    0
    Odgovori
  2. Srce i dusa naroda se tesko menja a u UKri se pokazalo da je i to moguce. Na svu srecu u CG to Milu Zlotvoru malo teze ide, ipak. Narod,posebno oni koji su svesni svojih srpskih korena , nece prevariti svojim indokrinacijskim narativima. Prelepe slike iz Podgorice gde narod i decica docekuju nase igrace, naravno, cisti su dokaz ljubavi i bratstva naroda ovih sada dveju drzava.
    A sto se fudbala tice, neka pobedi bolji sutra.To je samo sport. Srecom , na EP iz grupe idu dve reprezentacije, ima mesta i za Srbiju i za Crnu Goru! Crna Gora je napravila odlican rezultat u Razgradu, u Bugarskoj,osvojila je tri velika boda, tako da ce iz dva meca imati najmanje prosek po mecu 1 i po bod, sto je vrlo dobro. Neka pobedi Madjarsku u Podgorici a Srbija ce im pomoci da idu dalje. Litvanija je pokazala da ume ozbiljno igrati fudbal takodje. Ima dosta utakmica da se igra, sve je moguce.

    14
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter