0
Evropske lige

Robin Van Persie Soccer Football - 2010 FIFA World Cup - Group E - Netherlands v Denmark Johannesburg Soccer City Stadium South Africa, Monday, June 14, 2010. 14.6.2010 (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT )

VAN PERSI VERUJE DA ARSENAL UZIMA PREMIJER LIGU: „U takvim situacijama se pokazuje šampionski mentalitet“!

Objavljeno: 27.03.23 u 11:50

Legenda Arsenala smatra da klub sa „Emirejtsa“ može konačno da uzme Premijer ligu

Holandski fudbaler, Robin Van Persi, govorio je za „Sky sports“ o šansama Arsenala da podigne trofej Premijer lige po prvi put posle 19 godina.

Van Persi smatra da klub iz Londona sada očekuje najteži deo sezone, kada će svi pokušati da im pomrse račune ali isto tako veruje da će na kraju osvojiti Premijer ligu.

Ovo je period kad je svaki bod jako važan. Čeka ih nekoliko teških utakmica. U takvim situacijama se pokazuju šampioni. Poslednji niz je uvek najteži, ali mislim da mogu do titule. Prošlo je dugo vremena i biće mi drago kad osvoje – rekao je Van Persi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Arsenal je trenutno prvi na tabeli sa 8 poena prednosti u odnosu na sledećeg pratioca, Mančester Siti, koji ima i utakmicu manje.

Holanđanin je za „Topdžije“ odigrao skoro 400 utakmica na kojima je zabeležio 192 gola i 96 asistencija. Jedini trofej sa ovim klubom mu je FA Kup.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter