1
Fudbal

FOTO: Starsport

SKANDAL U CRNOJ GORI: Policija podnela prekršajnu prijavu protiv Bijelopoljca!

Objavljeno: 27.03.23 u 13:32

Prodavao karte po većoj ceni.

Uprava policije Crne Gore podnela je prekršajnu prijavu protiv jedne osobe zbog preprodaje ulaznica za utakmicu između Crne Gore i Srbije, koja se igra večeras od 20:45. On je kupio ukupno 13 karata i dve dao članovima svoje porodice, nakon čega je A.A objavio da prodaje dve karte za 180 evra.

Iz policije je stglo saopštanje u kome se navodi da je Podgorička policija je nakon objave o prodaji dve ulaznice za fudbalsku utvrdili da je lice koje je napravilo objavu iz Bijelog Polja.

Službenici Uprave policije su preduzimajući mere i radnje na procesuiranju osoba koje su tokom vikenda na društvenim mrežama obavljivale oglase o prodaji ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora – Srbija, protiv jedne podnijeli prekršajnu prijavu. Podgorička policija je nakon objave o prodaji dve ulaznice za fudbalsku utvrdili da je lice koje je napravilo objavu iz Bijelog Polja, te su u saradnji sa kolegama iz Bijelog Polja prikupljena obavještenja od S.A. – navode iz policije.

Državni tužilac u osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju izjasnio da se u navedeom događaju ne ističu elementi krivičnog dela i da se gonjenje preuzima po službenoj družnosti. Policija je protiv A.A. podnela prekršajnu prijavu zbog zbog počinjenog prekršaja iz člana 32 Zakona o javnom redu i miru.

 

1
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter