2
Fudbal

Jovan Surbatovic Dragan Dzajic Nenad Bjekovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PREMIJER CRNE GORE UGOSTIO DŽAJIĆA I SAVIĆEVIĆA: „Neka pobedimo mi, a obe selekcije da odu na EP“

Objavljeno: 27.03.23 u 16:48

Prisustvovala je i delegacija našeg Saveza.

Pred večerašnju utakmicu koju fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Crne Gore u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, delegacija FSS predvođena predsednikom Draganom Džajićem, ugošćena je od strane premijera domaćina Dritana Abazovića. Premijer Crne Gore je tu vest objavio na svom Tviter profilu, a na slikama se može videti da je bio prisutan i predsednik FSCG Dejan Savićević, kao i ministar sporta Vasilije Lalošević.

Abazović je napisao da mu je želja da pobedi Crna Gora, a da se obe selekcije na kraju nađu na Evropskom prvenstvu.

– Fudbal spaja ljude – neka večerašnji meč protekne u duhu fer-pleja. Veliko mi je zadovoljstvo i čast bila, da zajedno sa ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem, razgovaram sa rukovodstvima dva saveza na čelu sa legendama fudbala – Dejanom Savićevićem i Draganom Džajićem. Večeras neka pobedi Crna Gora, a da se na kraju obe reprezentacije nađu na Evropskom prvenstvu – smatram to dobitnom kombinacijom – napisao je premijer Crne Gore na svom Tviter profilu.

Podsećamo, utakmica između Crne Gore i Srbije, na programu je večeras od 20.45 časova u Podgorici.

BONUS VIDEO:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter