0
Fudbal

Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OGROMNA GUŽVA ISPRED HOTELA U PODGORICI: Orlovi nešto kasnije kreću ka stadionu!

Objavljeno: 27.03.23 u 19:28

Preduzete su značajne mere.

Fudbaleri Srbije odigraće utakmicu sa Crnom Gorom u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo večeras od 20.45. Već po dolasku u Podgoricu, fudbalere Srbije su srdačno dočekali i navijači, koji su poželeli da se slikaju sa našim najboljim asovima.

U susret utakmici koja počinje za nešto više od sat vremena, stvorila se i ogromna gužva ispred hotela u kome su naši igrači smešteni. Preduzete su oštre mere bezbednosti, tu je dosta policije, pa će naši fudbaleri nešto kasnije nego što je to uobičajeno krenuti na stadion.

Niko ko nema kartu ne može ni da priđe stadionu, što je sigurno plus, jer je ovaj meč proglašen za utakmicu visokog rizika.

Veoma cenimo i pojedinačni i timski kvalitet Srbije. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način – rekao je selektor Crne Gore Radulović pred susret sa Srbijom.

– Očekujem odličnu atmosferu i pun stadion, ove utakmice imaju veliku važnost. Od mog tima uvek očekujem da bude najbolji i osvaja bodove. U ponedelajk nam se pruža posle prve prepreke druga prilika da stignemo do važnih bodova, očekujem uzbudljiv meč, takmičarski i verujem da moji momci mogu da iznesu teret. Očekujem sve najbolje – reči su selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter