0
Košarka

FOTO: KK Split/Ivica Čavka

NEVEROVATNA PRIČA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Želeo ga Partizan, zaigrao za Megu i sa 25 godina se penzionisao!

Objavljeno: 27.03.23 u 16:19

Retko ko je ovo očekivao.

Srpski košarkaš Aleksandar Saša Stefanović, odlučio je da u 25. godini završi igračku karijeru i tako se penzioniše. On je to saopštio na društvenim mrežama, uz veliku zahvalnost svim ljudima koji su mu pomogli u karijeri.

Odlučio sam da se povučem iz košarke i posvetim se drugim stvarima. Hvala svim saigračima, trenerima i navijačima, kao i svima koji su mi pomogli ka ostvarivanju ciljeva u ovoj igri. Dala mi je mnogo i jedva čekam da joj vratim – napisao je Stefanović.

Opšte je poznato i da je svojevremeno Saša Đorđević, a kasnije i Svetislav Pešić, imao razgovore sa Stefanovićem o potencijalnom nastupu za Srbiju, koji se ipak nije ostvario. Pored toga, Partizan je prošle godine bio zainteresovan za Stefanovića, što je sada već bivši košarkaš, potvrdio u jednom intervjuu.

– Partizan je bio zainteresovan za mene, zvali su mog oca. Ipak, čekala me je poslednja godina na koledžu, završavam master. Nadao sam se da će me želeti i sledeće godine, da se neće mnogo promeniti. Nadam se da ću imati priliku, velika je čast da me timovi iz Srbije žele. Moj tata je igrao za Zvezdu, a mene je zvao Partizan. Trener Obradović je legenda, poštujem njegov stil. Ako me ponovo zovu… Držim to u mislima – rekao je tada Stefanović.

Stefanović je ove godine za Megu odigrao svega 8 utakmica, gde je sveukupno upisao 37 minuta na terenu i samo 13 poena. Pre povratka u Srbiju, u Evropi je još nastupao za Kolosos, dok je završio koledž Perdju.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter