0
Fudbal

during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FUDBALSKA KATASTROFA U PODGORICI: Crna Gora i Srbija nam priredile 45 minuta ničega! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.23 u 21:33

Jako loš fudbal tokom prvog poluvremena.

Fudbalske reprezentacije Crne Gore i Srbije večeras su se sastale u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Meč se igra u Podgorici sa početkom od 20.45, a selektori su se odlučili za sledeće sastave:

CRNA GORA: Mijatović – Vujačić, Savić, Tomašević – Vešović, Savićević, Šćekić, Hakšabanović, Marušić – Jovetić, Krstović.

SRBIJA: Vanja – Milenković, Gudelj, Pavlović – Đuričić, Ilić, Grujić, Mladenović – Sergej, Tadić – Mitrović.

Uvodih deset minuta proteklo je u početnom odmeravanju snaga. Nešto veći posed imala je domaća selekcija, ali nije bilo nikakvih opasnosti. Prvi kakav-takav udarac videli smo u 11. minutu, kada je nakon kornera, glavo probao Igor Vujačić, ali je lopta otišla iznad gola naše reprezentacije.

Kako su prolazili minuti, tako je Srbija preuzela inicijativu i posed se sada nalazio vrlo često na strani naše selekcije.

Najveća šansa viđena je u 20. minutu, kada je vrlo nesiguran bio Vanja Milinković-Savić, što je iskoristio Savićević i pokušao da postigne gol, ali je srpski golman uz pomoć saigrača uspeo da ispravi svoju grešku.

Pogodio je Pavlović prečku Crne Gore u 25. minutu kada je pokušao da centrira, ali je lopta dosta nepravilnim letom završila na okviru gola rivala.

Najveću šansu Srbija je imala u 29. minutu. Mitrović se lepo ‘usidrio’ u kaznenom prostoru, dobio pas Grujića, da bi nakon sjajnog okreta šutirao, ispostaviće se pored gola rivala.

Nakon Mitrovićeve šanse, apsolutno ništa se nije dešavalo na terenu, potpuna fudbalska uspavanka. Na poluvreme se otišlo bez golova.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter