0
Evroliga

Sertac Sanli (L) and Nemanja Nedovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CENTAR BARSELONE UOČI GOSTOVANJA PARTIZANU: ‘Biće odlična atmosfera – Moramo da se borimo 40 minuta!’

Objavljeno: 27.03.23 u 20:05

Potencijalnom pobedom, Partizan bi bio na korak od obezbeđivanja TOP8 faze.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u poslednje vreme igraju fantastično i vrlo su blizu plasmana u TOP8 Evrolige, dok su na tabeli regionalne AdmiralBet ABA lige na prvoj poziciji. ‘Crno-bele’ očekuje duel sa ekipom španske Barselone, taj duel je na programu sutra od 20.30, a svoja očekivanja uoči tog duela izneo je Sertač Šanli.

‘Biće to teška utakmica, sigurno. Pobedili su Olimpijakos prošle nedelje pred mnogo navijača. Biće odlična atmosfera, ali i biće odlična utakmica. Pre plej-ofa Partizan je veliki test za nas. Moramo da se borimo 40 minuta, jer će oni uložiti mnogo energije i navijači će ih gurati. Mi moramo da damo više. Nadam se da ćemo to postići i pobediti.’ – izjavio je centar Barselone, Sertač Šanli.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter