0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - MARCH 24: Filip Kostic, Dusan Tadic and Aleksandar Mitrovic of Serbia celebrate after their team’s first goal of the night during the UEFA EURO 2024 qualifying round group G match between Serbia and Lithuania at Rajko Mitic Stadium on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Andrija Sokovic/Starsport.rs)

VELIKI PROBLEM ZA PIKSIJA: Povredio se jedan od najbitnijih igrača!

Objavljeno: 26.03.23 u 14:50

Veliki peh za fudbalera Juventusa

Fudbaler Srbije, Filip Kostić, zadobio je povredu tetive tokom meča sa Litvanijom, na kome je naša selekcija zabeležila pobedu 2:0.

Iako je delovalo u prvi mah da nije ništa ozbiljnije, novi testovi su rekli suprotno i Kostić je dobio dozvolu selektora, Dragana Stojkovića, da se vrati za Torino.

Sada će Piksi biti na mukama, pošto nije ostalo mnogo vremena do utakmice sa Crnom Gorom, koja se igra sutra na stadionu pod Goricom, sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dva logina rešenja koja se nameću su Filip Mladenović, kao defanzivnija varijanta ili Nemanja Radonjić, ukoliko Piksi želi da dodatno pojača napad i izvrši pritisak na domaće.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter