0
Fudbal

FOTO: Hotsport

SRPSKA LIGA ISTOK: Neverovatan preokret Popovčana u poslednjih 10 minuta! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.23 u 15:10

FK Car Konstantin – FK Budućnost Popovac, 2:3

U okviru 19. kola Srpske lige Istok sastali su se Car Konstantin i Budućnost Popovac na stadionu na Bubnju. Gosti su došli do velike pobede nakon preokreta, pošto su gubili 2:0.
Popovčani su držali kontrolu igre tokom prvog poluvremena. Već u 6. minutu su imali odličnu priliku, ali je prečka spasila domaće.  Četiri minuta kasnije, gosti su preko Dušana Milanovića imali odličnu šansu, ali je golman domaćih Miloš Perić bio na mestu.
FOTO: Hotsport
U 16. minutu Car Konstantin je ima dobru priliku, ali je lopta završila pored gola. U nastavku, igralo se na sredini terena bez većih rizika sa obe strane. Domaći fudbaleri su imali još jednu šansu u 30. minutu koju nisu iskoristili, a golman gostiju, Dušan Stamenković, bio je siguran.
U 41. minutu posle kornera Jovana Petrovića u šesnaestercu se dobro snašao Aleksandar Lazić i dovodi svoj tim u vođstvo od 1:0. Sa tim rezultatom se i otišlo na odmor.
FOTO: Hotsport
Ekipa Budućnosti je ušla konkretnije u nastavku meča i već u 51. minutu, igrač sa brojem 7 Dušan Milošević je imao stopostotnu šansu, kada je izašao jedan na jedan sa golman Perićem, ali je ovaj odbranio i spasio svoj tim.
U 58. minutu fudbaleri Car Konstantina dupliraju prednost a strelac je bio Jovan Ristić kada je šutnuo loptu da 25 metara i ona prolazi preko golmana. U nastavku domaći su prepustili inicijativu protivniku, koji je pokušavao da probije bedem odbrane Car Konstantina, ali je u nekoliko navrata Miloš Perić bio nesavladiv.
Popovčani su iskoristili pad u igri domaćina i za 10 minuta preokrenuo rezultat. Prvo je u 83. minutu bio strelac Nikola Mitković koji je šutem sa distance iznenadio golmana domaćih. U 85. minutu rezultat je 2:2, a pogodak za izjednačenje postiže rezervista Nikola Spasić.
FOTO: Hotsport
Pogodak za pobedu Budućnosti postiže Mateja Stojanović u poslednjim minutima, kada se odlično snašao u šesnaestercu posle odbijene lopte.
Car Konstantin ostaje na poslednjem mestu sa jednim bodom i u narednom kolu gostuje Topličaninu. Popovčani se nalaze na trećem mestu sa 38 bodova i u narednom kolu dočekuju Pčinju.

 

BONUS VIDEO

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter