0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

SPEKTAKL NA ČAIRU: Jubilej kluba obeležen onako kako dolikuje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.23 u 23:23

Pravi spektakl!

Veličanstvenom bakljadom na stadionu Čair, Radnički i Meraklije započeli su večeras proslavu jubileja kluba – jednog veka postojanja Radničkog iz Niša. Stogodišnjica „Reala sa Nišave“ obeležiće se tokom čitave 2023. godine nizom manifestacija a započela je simbolično – paljenjem stotinu baklji kojim je ispisan broj „100“ na terenu Čaira.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@_kobac___)

Večeras su uloge na stadionu bile zamenjene, navijači su „zauzeli“ teren, a sa tribina su ih posmatrali igrači, polaznici škole fudbala i rukovodstvo FK Radnički. U polučasovnom performansu pevalo se i klicalo klubu, a na kraju su se igrači pridružili svojim navijačima pa su zajedno na terenu pevali i slavili.

Klub će u okviru proslave jubileja organizovati tribine, izložbe, svečanu akademiju, revijalne utakmice, a uskoro će i zaigrati u posebno dizajniranim garniturama dresova. Različite aktivnosti planirane su tokom cele godine, kako bi se na što bolji način sa sugrađanima i svim ljubiteljima fudbala proslavio jubilej i podsetilo na dugu i slavnu istoriju Radničkog.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter