0
Fudbal

FOTO: Twitte/ Uefa euro 2024

SELEKTOR TURSKE PRED UTAKMICU SA HRVATSKOM: ‘Utakmica sa Hrvatskom će bii potpuno drugačija od one sa Jermenijom!’

Objavljeno: 26.03.23 u 21:40

Očekuje nas pravi sprektakal.

Fudbaleri Hrvatske i Turske odigraće utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Bursi. Izabranici Zlatka Dalića prvu utakmicu su odigrali nerešeno sa Veslom, na iznenađenje mnogih, sa druge strane Turci su savladali Jermeniju rezultatom 2:1 nakon preokreta.

Selektor Turske Štefan Kunc rekao je da je atmosfera u Bursi uvek sjajna i sigurno će biti motivacija za njegove igrače.

– Utakmica sa Hrvatskom će bii potpuno drugačija od one sa Jermenijom. Nećemo biti favoriti, ali naši navijači će biti uz nas, stadion će biti prepun i atmosfera će biti „paklena“. To će biti naša velika prednost. Kada su emocije uključene u reprezentativne utakmice, epilog je drugačiji. Znam koliko su vatreni naši navijači. Atmosfera u Bursi je uvek sjajna i sigurno će biti motivacija za moje igrače. Biće to potpuno drugačija utakmica. – zaključio je Kunc.

Olakšavajuća okolnost za domaće je to, da Hrvati ne mogu računaju na Bruna Petkovića i Marka Livaju.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter