0
Fudbal

Branko Bulatovic, generalni sekretar fudbalskog saveza Jugoslavije.bgd, 13.08.2001..foto: Srdjan Stevanovic

PROŠLO JE 19 GODINA: Ni dan danas se ne zna ništa o ubistvu Branka Bulatovića!

Objavljeno: 26.03.23 u 10:58

Ništa se nije otkrilo!

Prošlo je tačno 19 godina od ubistva tadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, Branka Bulatovića.

I dan danas nepoznat napadač, prišao je toga dana Bulatoviću sa leđa i ispalio dva hica u njega, dok je dolazio na posao na Terazijama 35 u Beogradu.

FUDBAL BULATOVIC BRANKO BGD, 12.07.2002. FOTO: SRDJAN STEVANOVIC

Način na koji je ubica ‘odšetao’ sa mesta zločina i izgubio se među narodom na Terazijama govori dovoljno o tome da je u pitanju neko ko je profesionalac. Tadašnji ministar unutrašnjih poslova, Dragan Jočić rekao je odmah posle ubistva da je načinjen foto-robot likvidatora, međutim istraga se sa ‘mrtve tačke’ nije pomerila.

UPOZNAJTE NAJMLAĐEG TRENERA U SRBIJI – BLAŽA BULATOVIĆA: ‘Čast je i zadovoljstvo biti deo reprezentacije! Trudim se da prezentujem oca i sebe’

Bilo je mnogo nagađanja o motivima ubistva, a mnogi sumnjaju da je Bulatović bio žrtva organizovanog kriminala.

SAHRANA BRANKO BATA BULATOVIC Novo Groblje 29.03.2004. foto: Pedja Milosavljevic

Bulatović je bio moj prijatelj i naravno da mi smeta što se sada na taj način spekuliše o razlozima njegove smrti. Nagađaju da je ubijen zbog transfera, pa zbog nekakvih sertifikata, pa zato što nije registrovao prvenstvenu utakmicu, ali tvrdim da to nema veze sa istinom. – rekao je Dejan Savićević u jednom intervjuu, veliki Bulatovićev prijatelj.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter