0
Fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2018-2019 Vojvodina v Partizan Zoran Stojadinovic Novi Sad, 05.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POZNATI MENADŽER O JANKOVIĆU: „Video sam odmah da to ne može da izađe na dobro!“

Objavljeno: 26.03.23 u 11:45

Progovorio o svemu!

Nekada veliki talenat Crvene zvezde, a da fudbaler Laktaša, Filip Janković, nedavno je izjavio u podkastu Alesto da je bio ucenjivan od strane crveno-belih.

U razgovoru za Kurir, njegov tadašnji menadžer, Zoran Stojadinović govorio je o tim tvrdnjama, ali i početku Jankovićeve karijere.

Da li je bio ucenjivan od strane Zvezde? Ne znam… Ne bih rekao. Dok je bio sa mnom, naprotiv, bio je od Zvezde tretiran kao njeno blago. Baš onako kako je i zasluživao. Jer… Janković u to vreme jeste bio najveći talenat u Srbiji. Šta se desilo od momenta kada se odvojio od mene, stvarno ne znam. – započeo je Stojadinović.

Fudbal Super liga season 2012-2013.Crvena Zvezda v Hajduk Kula.Zoran Stojadinovic.Beograd, 04.03.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Video je od početka da cela stvar neće izaći na dobro.

Video sam odmah da to ne može da izađe na dobro. Kad se oko maloletnog deteta pojavi 20 menadžera, kad počnu se menjaju, nude kule i gradove… To niko ne može da izdrži. Ni Mesi, ni Ronaldo! Pa, njih dvojica su skoro ceo život sa jednim menadžerom. Mislite li da je to slučajno? Nije! – smatra poznati menadžer.

Prisetio se kako je Filipova majka kupila sinu skupoceni džip.

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2011/12.Crvena Zvezda.Filip Jankovic.Belgrade, 01.09.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kada je Janković potpisao prvi ugovor sa Crvenom zvezdom, mislim da je imao 15 godina. Bio je kod mene u agenciji. Sve je bilo normalno, dok njegova majka nije počela da šuruje sa svim živim menadžerima. Prvi ispad napravila je kada je otišla kod Milana Ćalasana u Pariz, na njegov poziv. Sklopila je sa njim neku vrstu dogovora. Kupila je sinu auto i to beli terenac. Da li je bio BMW ili Audi Q7, više se i ne sećam. Imao je registraciju na kojoj je pisalo „Filip“ i sa njim je dolazio na treninge. Tada je još na snazi bio zakon da maloletno lice može da vozi… – kazao je Stojadinović.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter