0
Fudbal

FOTO: FS Crne Gore

‘POZNAJEMO SE, NEMA IZNENAĐENJA!’: Savić svestan važnosti sutrašnjeg duela sa Srbijom!

Objavljeno: 26.03.23 u 20:57

Duel koji svi jedva čekaju.

Srbija sutra gostuje reprezentaciji Crne Gore u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Uoči tog susreta za medije je govorio kapiten Crne Gore, proslavljeni defanzivac Stefan Savić.

‘Mnogo je lakše prići ovom meču nakon trijumfa u Razgradu. Bilo je bitno da na pravi način počnemo kvalifikacije – atmosfera je bolja, timski duh na većem nivou. Pomoći će nam svakako pred ovu utakmicu.’ – rekao je Savić i potom dodao:

FOTO: FS Crne Gore

‘Poznajemo se, nema iznenađenja među nama. Podržavamo se u klupskim karijerama, a kada sam na terenu ne gledam ni da li igram protiv nekog iz porodice – to je za mene protivnik. Moramo da zaustavimo njihove napadače, to je naš cilj, imamo kvalitet i da napravimo nešto u napadu. Pokušaćemo da unesemo mir, pritisak ovde nije toliko potreban. Odgovornost imamo, želju takođe, ali nam pritisak nije potreban jer smo svesni koliko je grupa teška i koliko su protivnici teški. Biće velika borba, i Srbija je toga svesna, jer je malo ko ovde lako pobedio.’ – reči su crnogorskog štopera.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter