1
Fudbal

FOTO: FSS

ORLOVI ODLETELI U PODGORICU: Evo gde su smešteni i kada je prvi trening Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.23 u 10:33

Očekuje se pun stadion!

Fudbaleri Srbije danas su poleteli za Podgoricu gde ih sutra od 20 časova i 45 minuta čeka susret drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv selekcije Crne Gore.

Obe reprezentacije bile su uspešne na početku kvalifikacija. Orlovi su bili uspešniji od Litvanije (2:0), dok su Crnogorci slavili u Bugarskoj (0:1).

Ekspedicija Srbije danas je otputovala za Podgoricu, gde ih danas od 17 časova i 30 minuta očekuje trening na Gradskom stadionu Pod Goricom. Nakon toga uslediće konferencija za medije selektora Dragana Stojkovića.

Orlovi će biti smešteni u luksuznom hotelu Hilton, a samo par stotina metara udaljeni od njih su i fudbaleri Crne Gore, koji su nakon pobede nad Bugarskom smešteni u hotelu Podgorica.

Interesovanje za ovaj meč je veliko, a kako najavljuju iz Fudbalskog saveza Crne Gore stadion će biti pun do poslednjeg mesta sutra.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter