0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ NAKON TESNE POBEDE: ‘Umor je jedan jedini razlog!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.23 u 21:55

Uprkos svemu, može biti zadovoljan pobedom!

Košarkaši Partizana večeras su u 23. kolu ABA lige savladali ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 76:73. Sve do poslednjeg momenta nije bilo sigurno ko će odneti pobedu u Areni, ali su ‘crno-beli’ uspeli da slave, što bi se reklo – ‘na mišiće’.

FOTO: STARSPORT

‘Znali smo da će biti teška utakmica, bilo je poitrebno da igramo sa dobrom energijom, a nažalost nismo dobro otvorili i na kraju je u tom tonu išla utakmica. Na sreću nisu uspeli da se odvoje. Igrali smo dobru odbranu, ali u napadu nismo mogli do koša. Hvala publici na ovoj neverovatnoj podršci, a na kraju smo uspisali važnu pobedu. Sada sledi priprema za Barselonu.’ – rekao je Obradović i potom dodao:

‘Umor je jedan jedini razlog, nema drugi razlog. Ko prati Evroligu videće da svi timovi imaju problem kada igraju posle 48 sati. To je glavni razlog, koliko god smo… Imali smo četiri dana pred Olimpijakos, a sada dan i po… Tako će biti i protiv Barselona, a protiv Reala nešto drugačije. Ono što mi se ne sviđa jeste što igrači koji su imali svežinu nisu odigrali na nivou, ali to je analiza koju ćemo raditi sutra. Svi moraju da budu spremni da u, opet ponavljam, da za dva-tri minuta koliko su na parketu daju doprinos.’ – reči su trenera Partizana

BONUS VIDOEO:

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter