0
Fudbal

Bibras Natkho Natcho during the Mladost Lucani v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Lucani on March 12, 2023 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO SE OPROSTIO OD IZRAELA: „Vreme je da se posvetim samo Partizanu!“

Objavljeno: 26.03.23 u 12:50

Svestan je da ulazi u poslednje godine karijere!

Bibras Natho sinoć je odigrao svoj poslednji meč u dresu reprezentacije Izraela. Doduše, neće pamtiti ovaj meč previše dobro, s obzirom da je ušao tek u 88. minutu, a i da je njegov tim remizirao na startu kvalfikacija za EURO protiv tzv. Kosova.

Ipak, nakon utakmice, Natho je govorio o odluci da se povuče iz reprezentacije.

Osećam se čudno. Volim svoje saigrače i selektora, dobro se osećam, ali je važno znati kad stati i sačuvati telo. Želim sad da svu svoju energiju usmerim na – Partizan. Želim da na ovaj način svoju igračku karijeru učinim dužom, igram još dve, tri godine i da se mon timu kompletno dam na raspolaganje. – započeo je vezista Partizana.

Bibras Natkho Natcho during the Mladost Lucani v Partizan – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Lucani on March 12, 2023 in Lucani, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zahvalio se svim momcima iz reprezentacije.

Srećan sam što je na kraju sve ovako ispalo. Velika zahvalnost momcima iz moje selekcije, jer je to bila velika noć za mene. Pre dva dana su za mene organizovali sastanak za koji su pripremili i video zbog koga sam zamalo i zaplakao. – završio je Natho.

Za reprezentaciju Izraela, fudbaler Partizana odigrao je 88 utakmica.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter