0
Fudbal

Stefan Mugosa 17.11.1018. Novembar 17. 2018. Beograd, Srbija, Reprezentacija Srbija - Crna Gora Liga Nacija, Nations League (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NAPADAČ CRNE GORE PORUČUJE: „Poštujemo Srbiju, ali ne damo na sebe – očekujem najsportskiju moguću podršku!“

Objavljeno: 26.03.23 u 13:15

Pohvalio kvalitet Orlova!

Fudbaleri Crne Gore i Srbije sutra će od 20 časova i 45 minuta odigrati meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Meč se igra na Gradskom stadionu u glavnom gradu Crne Gore. Pred ovaj meč, svoja očekivanja izneo je Stefan Mugoša, napadač Crnogoraca.

Čeka nas novi izazov, ali prvo da se oporavimo i da probamo da nastavimo pobednički niz. Sigurno da će biti mnogo teže nego u Bugarskoj, jer Srbija ima kvalitetnu reprezentaciju. Ipak, niko nije nepobediv i nema straha, ovo je utakmica kao i svaka druga. – započeo je Mugoša, prenose Vijesti.

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 17: Stefan Mugosa (R) of Montenegro celebrates after scoring a goal during the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Montenegro at stadium Rajko Mitic on November 17, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Istakao je da poštuju selekciju Srbije.

Srbija je pokazala da je ozbiljna reprezentacija, naročito u Ligi nacija. Poštujemo je, ali najviše cenimo sebe. Nadam se da ćemo dobiti vetar u leđa od navijača i da ćemo doći do željenog rezultata. – kazao je fudbaler japanskog Visel Kobea, gde svlačionicu deli sa čuvenim Andresom Inijestom.

Dueli Crne Gore i Srbije uvek donose i određeni naboj, te tenzije. Ipak, Stefan očekuje najsportskiju moguću podršku.

Očekujemo najsportskiju moguću podršku. Nema druge priče, osim sportske. Srbija ima igrače kao što su Vlahović, Tadić, Mitrović, Kostić… To su fenomenalni fudbaleri, ali imamo i mi kvalitete. Možemo da igramo sa svima, to smo pokazali ranije protiv Turske, Holandije, Rumunije. Poštujemo ih, ali ne damo na sebe. – zaključio je Mugoša.

Crna Gora je u prvom kolu savladala Bugarsku u Razgradu – 1:0 golom Nikole Krstovića nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter