0
Niže lige

FOTO: MerkurXTip

MEČ 18. KOLA SRPSKE LIGE – GRUPA ZAPAD: Samo na Xtip Stream-u!

Objavljeno: 26.03.23 u 07:30

Mačva iz Bogatića za sada igra sezonu ispod očekivanja jer se nalazi na pretposlednjem mestu Srpske lige – grupa Zapad, sa svega osvojenih 12 bodova iz 17 utakmica. Ipak, nije daleko zona opstanka i do nje je dele svega tri boda pa će svaki naredni meč za ekipu iz Bogatića biti veoma važan jer može da znači ispadanje ili ostanak u trećem rangu takmičenja.

U ovom kolu u goste im dolazi FAP iz Priboja koji je na trećem mestu i ima visoke ambicije. „Kamiondžije“ kasne za liderom Smederevom osam bodova, a pet za drugoplasiranim Borcem iz Čačka pa je i dalje sve dostižno. Pribojci su favoriti u Mačvi, ali uvek je veliki problem dokazati to protiv tima koji se grčevito bori za opstanak.

U prvom delu sezone FAP je slavio kod kuće pobedu nad Mačvom od 2:1.

U nedelju, 26. marta od 14:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Zapad, između Mačve 1929 iz Bogatića i FAP-a iz Priboja.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter