0
Košarka

FOTO: Starsport

GROBARI POSLALI JASNU PORUKU: Evo šta stoji u saopštenju! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.23 u 19:15

Partizan u lošoj situaciji.

Fudbaleri ’Crnobelih’ se trenutno nalazi u nezavidnoj situaciji. U Mozzart Bet Superligi Srbije nalaze se na trećoj poziciji sa bodom manje od TSCa, a za vrat im diše Čukarički.

Dok fudbaleri strepe da li će igrati Evropu naredne sezone, košarkaši Partizana imaju sjajnu sezonu. Veoma su blizu Top 8 faze Evrolige, na vodećoj poziciji su u ABA ligi i u 23. kolu te lige igraju protiv Cedevite Olimpije na svom terenu.

Iako se radi o regionalnom takmičenju, ‘crnobeli‘ očekuju da napune Štark Arenu, gde su Grobari iskoristili i brojnost kako bi poslali poruku,  koja se zove – Apel za spas FK Partizan. Navijači tog kluba su na svakoj stolici u Štark Areni stavili papir na kome se nalazi kratak tekst u kome navijači pozivaju za spas svog kluba.

Oni su napisali da se njihov fudbalski klub nalazi u katastrofalnoj situaciji.

– Grobari, kao što već svi zante, naš fudbalski klub nalazi se u katastrofalnoj situaciji usled dugogodišnjeg nemara čelnih ljudi i sistemskog urušavanja kluba. Pored katastrofalnih rezultata u tekućoj ali i prethodnim sezonama, situacija u klubu je nikad gora! Kasni se sa platama igračima, kao i radnoj zajednici, otpuštaju se i ponižavaju legende pput Gordana i Ljube Perića koji su godinaam na stadionu i koji su klubu posvetili čitave svoje živote. – započeli su navijači.

FOTO: Privatna arhiva

Dodali su da se stadion i Teleoptik ne održavaju i da je normalno da se od titule opraštaju već na jesen

– Stadion i Teleoptik se ne održavaju, a o trofejima ne vredi trošiti reči, jer je već postalo normalno da se od istih opraštamo već na jesen… Vremena je sve manje! Mora da se prepozna trenutak i učini sve što je do nas kako bi uspeli da oteramo uništitelje i kako bi klub opstao. Zato pozivamo sve navijače Partizana da se u utorak 28. marta u 18 časova, pre utakmice sa Barselonom okupimo ispred upravne zgrade na severnoj strani našeg stadiona i još jednom iskažemo svoje nezadovoljstvo i izvršimo pritisak na lopove. Ne dozvoli da propadne ono što najviše voliš – budi tu! – zaključili su Grobari.

BONUS VIDEO:

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter