0
Košarka

Nikola Mirotic (C) celebrates with team mates during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRA FORMA BARSELONE: Pobeda španskog kluba pred dolazak u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.23 u 10:10

Vrlo ubedljivo!

Košarkaši Barselone savladali su juče ekipu Huventuda sa ubedljivih 87:71 u okviru 24. kola ACB lige.

Ključni period meča bila je treća četvrtina koju su domaći dobili sa sedam poena razlike – 28:21 i tako prelomili meč.

Najbolji je Tomaš Satoranski sa 19 poena, a pratio ga je turski centar, Sertač Šanl sa 13 poena i šest skokova. Dvocifren je bio i Nikola Mirotić sa 10 poena.

Sa druge strane u ekipi Huventuda istakao se Feliz sa 13 poena. Hrvatski košarkaša i nekadašnji igrač Barse, Ante Tomić, ubacio je 11 poena, dok je Gaj dodao 10.

Naredni meč, ekipa Šarunasa Jasikevičijusa igra u Beogradu protiv ekipe Partizana Mozzart Bet. Trenutno u Evroligi imaju skor 20 pobeda i 10 poraza i nalaze se na trećem mestu, dok su crno-beli na deobi šeste pozicije sa 17 pobeda i 13 poraza.

BONUS VIDEO:

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter