0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘BAŠ DOBRA UTAKMICA – NAVIJAČI SU POMOGLI NAMA’: Trener Cedevita Olimpije zadovoljan uprkos porazu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.23 u 22:22

Hrabro su odigrali njegovi izabranici.

Košarkaši Partizana večeras su u 23. kolu ABA lige savladali ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 76:73. Sve do poslednjeg momenta nije bilo sigurno ko će odneti pobedu u Areni, ali su ‘crno-beli’ uspeli da slave, što bi se reklo – ‘na mišiće’. Nakon meča svoje utiske izneo je Miro Alilović, trener Cedevita Olimpije.

FOTO: STARSPORT

‘Čestitke Partizanu na pobedi, bila je baš dobra utakmica, pred ovakvim ambijentom i ovakvim navijačima. Koliko su pomogli njima, toliko su i nama. Mogla je utakmica da ode i na jednu i drugu stranu. Pokazali smo da smo tim, kakav pre nismo bili. Imali smo koncentraciju, fokus, jedan skok je odlučio utakmicu. Odreagovali smo u poslednjem napadu malo brzopleto. Šest minuta pre kraja imali smo tri otvorena šuta kada smo mogli da rešimo utakmicu, ali nismo uspeli.’ – rekao je Alilović i potom dodao:

‘Neću i ne volim, ako me razumete, da pričam o igračima koji nisu tu. Kosi je odradio jedan trening i dobro je odreagovao. Imali smo problem sa faulovima, ali momak je dao sve od sebe, čak više od onoga što sam očekivao.’ – zaključio je trener Cedevita Olimpije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter