0
Fudbal

FOTO: Starsport

ALEKSANDAR MITROVIĆ OPREZAN PRED UTAKMICU SA CRNOM GOROM: ’Pobeda u Bugarskoj je novi vetar u leđa, žele pred svojim navijačima da nastave niz!’

Objavljeno: 26.03.23 u 18:20

Napadač Fulama se dotakao i Gudeljevog brata.

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Podgoricu gde će sutra od 20:45 odigrati drugi kvalifikacioni protiv  Crnoe Gore. Pored selektora Stojkovića, govorio je i najbolji strelac naše selekcije, Aleksandar Mitrović.

On je pričao o utakmici koju su ‘orlovi’ igrali sa Crnom Gorom pre četiri godine u Ligi nacija I rekao je da ga vežu lepe uspomene.

– Lepa atmosfera, teška utakmica pre četiri godine. Dobar razultat, kojem se nadam i u ponedeljak. Sigurno me veže lepa uspomena, nadam se da će i posle nove utakmice da bude isto. – započeo je on.

Dodao je da respektuje Crnu Goru na svakom nivou.

– Respektujemo Crnu Goru i poštujem na svakom nivou. Pobeda u Bugarskoj je novi vetar u leđa, žele pred svojim navijačima da nastave niz. A mi ekipa koji uvek diu na pobedu, to govorili i protiv Brazila na Mundijalu. Nadam se spektaklu, dobroj atmosferi i pobedi. – nastavio je iskusni napadač.

Na kraju se dotakao Dragiše Gudelja koji izgubio svest na utakmici i rekao da je pričao sa Nemanjom i da su oni kao ekipa svi uz njega.

– Kole je osetio bolove, nije uspeo da se oporavi. Što se tiče Gudelja, vest nas je iznenadila, ali najbitnije je da je Dragi dobro, stabilno. Pričao sam sa Nemanjom, nije mu bilo lako, kao ekipa svi smo bili uz njega i pružili mu podršku. Hvala Bogu, sve je dobro i nadam se da će tako da bude i ubuduće. – zaključio je Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter