0
Košarka

Luka Doncic Vanja Marinkovic Slovenija - Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„SVE ŠTO MI TREBA JE SUVO MESO I RAKIJA“: Dončić nosio majicu koja je oduševila Balkance! (FOTO)

Objavljeno: 25.03.23 u 11:50

Poruka je više nego jasna.

Slovenački košarkaš Luka Dončić još jednom je oduševio čitav Balkan i to svojim stajlingom pred utakmicu između Dalasa i Šarlota. Nisu uspeli Maveriksi da slave u ovom susretu, rezultat je bio 109:117 u korist Hornetsa, ali je Dončić bio najbolji pojedinac meča.

On je zabeležio 34 poena, 10 skokova i 9 asistencija, što na kraju nije bilo dovoljno da njegov tim slavi. Što se tiče stajlinga, Dončić je nosio specijalno napravljenu majicu na kojoj je pisao „All I need is suvo meso and rakija“, što u prevodu na srpski znači „Sve što mi treba je suvo meso i rakija“.

Što se tiče samog meča, Maveriksi će se truditi da ga brzo zaborave, jer će se već u narednoj rundi sastati sa istim rivalom, gde će imati priliku za osvetu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter