0
Fudbal

FOTO: Twitter/Selección Española de Fútbol

ŠPANIJA UBEDLJIVA PROTIV NORVEŠKE: Odličan debi novog selektora De la Fuentea! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.23 u 22:57

Norvežani nemoćni.

U okviru prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, reprzentacija Španija je na svom terenu deklasirala Norvešku rezultatom 3:0. Nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu, Luis Enrike, pondneo je ostavku, a na njegovo mesto došao je Luis De la Fuente, koji je imao više nego odličan debi kao selektor.

Već u 14. minutu, Dani Olmo je doneo prednost svojoj ekipi od 1:0. Gosti su pokušavali, ali su promašivali. a i golman ’Cvene furijeKepa Arizabalaga je bio imao dobre intervencije. Domaći su uglavnom držali posed i kontrolisali igru.

U drugom poluvremenu ušao je napadač Espanjola Hoselu i zabeležio debitanski nastup u 32 godini. Ipak, ova utakmica će mu ostati zabeležena i po tome, da je postavio prvi Španac kome je uspelo da dva gola na debitanskom nastupu, samo nekoliko minuta po ulasku u igru. Na kraju, izabranici De la Fuentea odnose veliku pobedu rezultatom 3:0.

Drugi meč u ovoj grupi između Škotske i Kipra završen je 3:0 u korist domaćih, dok je Gruzija bila slobodna. Narednu utakmicu, Španija gostuje Škotlanđanima, a Norveška dočekuje Gruziju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter