0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

SELEKTOR CRNE GORE OČEKUJE POSLASTICU OD MEČA SA SRBIJOM: „Da navijači uživaju u svakom smislu!“

Objavljeno: 25.03.23 u 11:24

Neće se opuštati posle trijumfa.

Fudbaleri Crne Gore savladali su Bugarsku na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 0:1, a sledeći susret imaće protiv selekcije Srbije. Naša reprezentacija je takođe, uspešno zaočela ove kvalifikacije, savladala je Litvaniju sa 2:0, a utakmica sa Crnom Gorom zakazana je za ponedeljak.

O tom duelu, govorio je i selektor domaće selekcije Miodrag Radulović. On je istakao da očekuje pravu poslasticu i pravi derbi, uz nade da će navijači uživati.

– Očekujem poslasticu, pravi derbi, istinski fudbalski spektakl gde će navijači uživati u svakom smislu – počeo je Radulović, a potom se osvrnuo na meč sa Bugarskom.

– Sve smo preduzeli da uspešno strarujemo u kvalifikacijama. Kada se ovako igra, kada se ovako bori, onda vas i fudbal nagradi. Čestitam igračima na htenju, na zalaganju, nije lako ovde dobiti Bugare – zaključio je Radulović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter