0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POZNATO KADA JOKIĆ DONOSI ODLUKU O IGRANJU NA MUNDOBASKETU: „Ne razmišljam sada o tome“!

Objavljeno: 25.03.23 u 16:30

Somborac je sada usredsređen samo na Denver i plej-of koji ih uskoro očekuje

Najbolji košarkaš sveta poslednjih nekoliko godina, Nikola Jokić, govorio je za „Glas Amerike“ o šansama svog tima u plej-ofu ali i o tome da li će nastupati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje se igra u: Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Centar Denvera je rekao da je sada maksimalno usredsređen na NBA i na plej-of a da će odluku o igranju za svoju zemlju doneti na leto, odnosno po završetku sezone.

– Bitno je da smo se kvalifikovali, to je najvažnije. Videćemo kakav će biti plasman. Daleko je, ni ne razmišljam. To je odluka koju donosim preko leta – istakao je Nikola Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Evidentno je da su Nagetsi bili u blagom padu forme a Nikola tvrdi da je prisutan umor zbog dugog rasporeda gostujućih utakmica koji traje preko 10 dana.

– Treba da se zabrinemo, ali treba da razmišljamo da se vratimo kako smo igrali. Jer je do tada radilo. Pobedili smo dve u gostima. Deset dana smo na putu, puno je to.

Glavni cilj je prolazak prve runde a potom će ići meč po meč, smatra dvostruki MVP.

To u plejofu ništa ne znači, zavisi koga ćemo da dobijemo od protivnika. Moje očekivanje je da prođemo prvu rundu, cilj je da idemo rundu po rundu, sigurno imamo šanse. Zanimljiva smo ekipa – zaključio je srpski košarkaš.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter