0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Mihailo Pavicevic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Mornar Bar at Aleksandar Nikolic hall on January 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAVIĆEVIĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: „Znamo ko nam dolazi, od igrača tražim da uživaju i daju sve od sebe“!

Objavljeno: 25.03.23 u 18:10

Trener Barana svestan je razlike u kvalitetu između dveju ekipa

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 17 časova gostuju ekipi Mornara u Baru u okviru 23. kola regionalne ABA lige.

Crveno-beli“ su apsolutni favoriti u ovom duelu i toga je svestan i Mihailo Pavićević, trener Mornara.

Za nas je ovo praznik košarke i drago nam je što već sedmu godinu uzastopno možemo našim navijačima i sugrađanima prirediti jedan ovakav spektakl u našoj „Topolici“. Znamo ko nam dolazi u goste. Evroligaška ekipa, sastavljena od vrhunskih pojedinaca. Publika će moći da uživa u majstorijama asova kao što su Kampaco, Nedović i Vildosa. Svi igrači Zvezde su na velikom nivou. Rezultatski nema neizvesnosti, ulazimo rasterećeno. Od igrača tražim da uživaju i daju sve od sebe – rekao je Pavićević.

VESTI O ZVEZDI:

Antonio Vranković zna da Zvezda poseduje ogroman kvalitet ali isto tvrdi da nije nepobediva.

Čast je igrati i biti na parketu sa igračima kalibra kao što su košarkaši Crvene zvezde. Znamo kakav kvalitet poseduju, a takođe znamo da nisu nepobjedivi. Uz podršku navijača mi ćemo, svakako, pokušati da režiramo iznenađenje – poručio je Vranković.

Crvena zvezda je trenutno 2. sa skorom 18-3, dok je Mornar na 12. mestu sa 7 pobeda i 14 poraza.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter