0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OBAZRIV PRED CEDEVITU: „Rekao sam igračima da se odmore, očekuje nas najvažnija utakmica“!

Objavljeno: 25.03.23 u 19:10

Trofejni stručnjak „crno-belih“ poziva na oprez

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova u Areni dočekuju ekipu Cedevite Olimpije u okviru 23. kola ABA lige.

Crno-beli“ se nalaze u sjajnoj formi i na korak su od plasmana u Top 8 fazu Evrolige. U regionalnom šampionatu su lideri na tabeli sa skorom 19-2.

Iako je sve bajno u taboru vicešampiona Srbije, trener Partizana, Željko Obradović, traži od svojih igrača da budu maksimalno koncentrisani na ono što im sledi a to je duel sa slovenačkom ekipom.

Okrećemo se onom što dolazi, a to je jako važna utakmica u nedelju protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi. Tu nećemo moći da računamo na Lesora, kao i na još dve u ABA ligi. Rekao sam igračima sinoć da odmah idu kući na spavanje, da se dobro odmore i da se danas pripremimo kroz jedan trening za Olimpiju. Nama će svaka sledeća utakmica biti još bitnija. Videćemo dokle možemo da izdržimo. Imali smo odličnu utakmicu protiv Virtusa, pa smo zbog velike potrošnje odigrali slabije protiv Milana. Utakmica protiv Cedevita Olimpije nam je mnogo važna, možda i bitnija od svih koje dolaze – istakao je Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

Povremeni srpski reprezentativac, Aleksa Avramović, rekao je da ekipa mora da zaboravi na ono što je iza njih i da se fokusiraju na predstojeći meč, jer im dolazi rival koji, po njegovim rečima, kažnjava i najmanju grešku.

Mnogo je važno da se danas do treninga misli slegnu i ohlade glave nakon velike pobede. Dolazi nam Cedevita Olimpija, ekipa koja nas je u prvom delu sezone pobedila u Ljubljani i koja baš protiv Partizana uvek igra dobro. Imaju nekolicinu iskusnih igrača koji će znati da iskoriste svaki pad u našoj energiji i svaku lošu odluku. Zbog toga moramo da se kako znamo i umemo što više osvežimo, usvojimo plan utakmice koji nam je stručni štab pripremio i držimo se toga. Znamo da slobodnih karata više nema i sigurno je da bi nas atmosfera nalik onoj od sinoć puno podigla i dala nam dodatnu energiju – rekao je Avramović.

 

BONUS VIDEO

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter