0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Dusan Lajovic (SRB) v Taro Daniel (JPN) Beograd, 19.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

LAJOVIĆ MOŽE DA POMOGNE NOVAKU DA SE VRATI NA PRVO MESTO: Pobedio je Kresija i zakazao duel sa Alkarazom!

Objavljeno: 25.03.23 u 10:34

Brzo je stigao do trijumfa.

Srpski teniser Dušan Lajović, bio je bolji od Maksima Kresija sa 2:0 (6:4, 7:6) u drugom kolu Mastersa u Majamiju. Dušan je odigrao fantastičan meč, čemu svedoči i to da je uspeo da slavi za manje od sat i po vremena, dok ga u narednoj rundi očekuje veliki izazov.

Naime, Srbin će se sastati sa trenutno prvim teniserom sveta Karlosom Alkarazom. U ovom meču, Lajović bi mogao da pomogne i Novaku Đokoviću, koji će se u slučaju trijumfa srpskog tenisera vratiti na prvu poziciju na ATP listi.

Što se tiče meča sa Kresijem, Lajović je uspeo da napravi brejk pred sam kraj prvog seta, a nakon toga i da odbije 0:40 domaćeg tenisera, što mu je i donelo vođstvo.

U drugom setu, srpski teniser nije počeo baš najsjajnije. Kresi je osvojio prva tri gema, ali to nije omelo Lajovića, koji se ekspresno vratio brejk, a na kraju slavio u tajbrejku.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter