0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 21.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

KECMANOVIĆ SE BORIO KAO LAV I SLAVIO POSLE 3 SATA: Sledi veliki izazov protiv poznatog protivnika!

Objavljeno: 25.03.23 u 09:25

Gledali smo neverovatan meč.

Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je Francuza Uga Ambera sa 2:1 (6:4, 6:7, 7:6) i tako se plasirao u treće kolo Mastersa u Majamiju. Bio je ovo iscrpljujući meč, koji je trajao 2 sata i 46 minuta, ali je Kecmanović bio pribran kada je to bilo najvažnije i samim tim zasluženo slavio.

Imala su oba tenisera svoje šanse u prvom setu, dok je Kecmanović do brejka stigao u sedmom gemu. Nije Srbin dozvolio Amberu da uzvrati, pa je „luvao“ svoj servis do kraja seta i tako poveo.

U drugom setu, u taj brejku, Francuz je vodio sa 3:1, potom je srpski teniser preokrenuo na 5:4, ali je zatim izgubio tri uzastopna poena, što je donelo izjednačenje u setovima.

Treći set doneo je možda i najveću borbu. Oba tenisera nisu dozvolila iznenađenje na svoj servis, ali je Kecmanović bio sjajan u tajbrejku, gde je vodio sa 5:2, a potom i priveo meč kraju.

U narednom kolu, Miomir će se sastati sa Andrejom Rubljovim, što će sigurno predstavljati veliku motivaciju za našeg tenisera.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter